2022-05-18 71 浏览
今日特登book咗呢度 慶祝母親節 屋企人見到環境都好開心 好靚同埋擺設好特別 而且見到海景 食飯都開心啲今日特登book咗呢度 慶祝母親節 屋企人見到環境都好開心 好靚同埋擺設好特別 而且見到海景 食飯都開心啲東堯黃耳燉螺頭 此湯鮮甜味美 螺頭令湯咸鮮甘美本身呢一碟係三文魚刺身,不過由於屋企人唔食刺身,所以職員幫我哋改咗鴨舌,鴨舌香軟帶淡淡酒香避風塘鮮鮑魚 上邊炸蒜辣椒等配料好香口 不過鮑魚炸過後略油同靭雪菜泰椒蒸黃魚黃魚肉質細嫩,配以雪菜泰椒同吃好醒胃麥皮大葉炒海蝦蝦殼炸到卜卜脆 蝦肉爽彈帶有點點麥皮同大葉香氣燒汁安格斯牛柳粒牛柳粒有點太咸,露筍也硬了點西班牙火腿小米地三鮮西班牙火腿咸鮮,三鮮為番薯,紅菜頭 ,冬瓜,夾埋一齊食好夾,下面係藜麥,幾創新的配搭桂花黑豚肉絲炒米粉香口夠晒鑊氣 黑豚肉絲嫩滑無渣紅豆生磨合桃露合桃露質地不是杰身的嗰種,不過合桃味道都好香,而且個底有粒粒紅豆🫘 多重口感 增加甜蜜口感店內都有不少打卡位有一間包房可包埋露台 同班朋友一齊 一邊享受呢個景一邊飲嘢 正

東堯黃耳燉螺頭
此湯鮮甜味美 螺頭令湯咸鮮甘美

避風塘鮮鮑魚
上邊炸蒜辣椒等配料好香口 不過鮑魚炸過後略油同靭

雪菜泰椒蒸黃魚

黃魚肉質細嫩,配以雪菜泰椒同吃好醒胃

麥皮大葉炒海蝦
蝦殼炸到卜卜脆 蝦肉爽彈帶有點點麥皮同大葉香氣

燒汁安格斯牛柳粒
牛柳粒有點太咸,露筍也硬了點

西班牙火腿小米地三鮮

桂花黑豚肉絲炒米粉