2020-05-23 505 浏览
美式餐厅,比较少黎,今次人多约到脚就一次过可以试多几款菜式呢度除左牛肉最出名,仲有提供IMPOSSIBLE BURGER 呢种人造肉口感极似真牛肉食落味道,口感,肉汁都接近真既牛肉汉堡扒,系好多美式餐厅都开始见到有供应招牌手撕烤猪肉三文治 配薯圈 $178安格斯牛肉芝士汉堡配薯条 $178烤原只脆皮猪手,起骨拆肉,配上菜丝等配菜BBQ烤肋骨应该可以算系美式菜既招牌配上烤粟米2件,大量粗薯条,未食已经闻到浓郁既酱汁香味,流晒口水摆盘就无架啦,够豪迈,一大班朋友你一件我一口,真性情唔洗就住黎份量又够多,一定食得饱!肋骨肉嫩,面层焦香既酱汁浓中带酸,食落唔油腻~粗薯系即炸上菜,本身都有调味,非常唔错美式餐厅都有沙律食,就平平无奇啦朱古力OREO特饮,面层仲要放忌廉,增肥饮一流,但奶昔好顺滑仲有海鲜饭,放满青口,鱿鱼,蚬,虾等等食材海鲜饭粒湿润,沾满酱汁浓味鲜香可以一试小吃拼盘,炸鸡翼,炸薯圈,小汉堡,配埋几款酱汁,等主菜上之前岩食!
美式餐厅,比较少黎,今次人多约到脚就一次过可以试多几款菜式
招牌手撕烤猪肉三文治 配薯圈 $178
安格斯牛肉芝士汉堡配薯条 $178
烤原只脆皮猪手,起骨拆肉,配上菜丝等配菜
BBQ烤肋骨应该可以算系美式菜既招牌
份量又够多,一定食得饱!
肋骨肉嫩,面层焦香既酱汁浓中带酸,食落唔油腻~
粗薯系即炸上菜,本身都有调味,非常唔错
美式餐厅都有沙律食,就平平无奇啦
仲有海鲜饭,放满青口,鱿鱼,蚬,虾等等食材
海鲜饭粒湿润,沾满酱汁浓味鲜香
可以一试
等候时间
6 分钟 (堂食)