美式街頭文化自貧民窟孕育而生。Ghetto Cafe就嘗試以橙色銀色黑色等感覺強烈嘅顏色、動漫塗鴉風格、街頭文化象徵😙滑板場地造型等等,帶俾食客耳目一新嘅體驗,打卡一流呀🥰🥰🥰🥢貧民窟大魔王漢堡套餐 $110 + $18餐廳最熱門嘅菜式,漢堡牛全部以手打製作之外,份量真係稱得上係億萬富豪級別😜漢堡肉,芝士、薯餅堆到成座山咁高,滿足到一啖都咬唔晒😋🥢炸洋蔥圈 跟餐加$10 Ghetto醬 $10漢堡薯條食到悶悶地,不如試吓呢一個配上特制Ghetto醬嘅炸洋蔥圈😎😎☕️Iced Mocha $45 跟餐減$10本地炒豆咖啡當然要試返杯。Iced Mocha以酒杯盛載起,奶啡層次分明非常igable,飲用前一刻先攪均😌呷一口首先品嚐到甜美朱古力,甘澀味道隨後泉湧而至😝😝🥢滋味粒粒巨蝦堡套餐 $90 + $18轉暗黑竹炭包 +$10淪落至貧民窟,升級至竹炭漢堡包,好好享受吓餐廳暗黑嘅風格😙蝦滑魚餅包住粒粒蝦肉,咬落都幾多汁㗎😉🥢芝士墨西哥粟米片 跟餐加$10 黑松露醬 $20美墨廣受歡迎嘅零食Doritos,撞上香草黑松露醬😌咬落口感涼涼地又有少少濕潤,感覺好新鮮呀😗😗🍵Matcha Latte

🥢貧民窟大魔王漢堡套餐 $110 + $18

轉暗黑竹炭包 +$10

🥢芝士墨西哥粟米片 跟餐加$10
黑松露醬 $20
🍵Matcha Latte $48 跟餐減$10
大大杯又精緻,口感幼滑味道清雅。Pegasus拉花更加令人印象深刻😜天馬自貧民窟入邊脫穎而出,幾有意思🤤

🥢水牛雞翼 $78
美式漢堡店經典小食,辣勁十足,萬勿錯過😈😈