2018-09-10 2701 浏览
第一次嚟呢间喺尖沙咀嘅cafe,平时去开旺角个啲,今次嚟到发现好唔同,成个环境好warm好有家庭嘅感觉,同埋见到唔少好欢乐嘅装饰。星期日去,都见到唔少家长带埋小朋友嚟食野玩下咁。今次叫左美少女战士下午茶set,嚟到嘅时候完全吓亲,冇谂过会咁大set😍虽然系同埋朋友一齐去,下午茶嚟讲咁多野食都算系好抵!仲有埋沙律做前菜添。个下午茶set对女仔嚟讲实在太少女心😍😍😍啲装饰完全系美少女战士入面嘅角色,服装同道具,少女心大开啊!❤❤❤除左有甜品之外仲有小小咸食,可以中和番甜品嘅腻👍我最中意brownies个设计,本身自己都好中意食brownies同甜品,今次上面仲插住美少女战士入面只猫😭完全系劲可爱劲得意,虽然唔食得,但睇到佢地整得咁精致,咁仔细,食又食得开心,又可以摆得靓靓咁影相打下卡,环境又舒服又会播下歌咁,整体嘅感觉好唔错,值得再去!👍