2018-09-01
係我中學時期,樂園呢間cafe已經好hit😂因為大家都被佢巨型份量既怪獸雪糕吸引🍦多年後我終於黎到啦🤣今次唔係試佢既怪獸雪糕,反而黎食佢新推出既美少女戰士下午茶set🌙店內好温馨既感覺,仲有兩隻貓貓😺一隻掛住訓覺,另一隻比較活潑周圍走。可惜食食下其他客人話驚貓,所以店員抱走左佢地☹☹講番食物先,下午茶set除左美少女戰士茶點,仲包兩杯飲品。成個下午茶食物好豐富,先有前菜,兩碗蝦蝦笑廚師沙律。沙律菜新鮮,蝦爽口。知道媽媽鍾意美少女戰士,所以專登帶佢黎試下。佢見到茶點上枱時好開心,冇諗到cupcake同cookie都整得咁靚😍甜品上插住美少女戰士紙牌仔🌛主菜有蟹子吞拿魚青瓜卷,黑松露雞肉三文治,戀之花煙三文魚,芝士焗有機鮮菇,星光翻糖曲奇,士多啤梨玫瑰,月亮蜂蜜迷你窩夫,愛心特色雪糕,貓貓軟心朱古力蛋糕,同蝴蝶結脆皮綿花糖雜莓鬆餅。💓💓Brownie好好味😋唔會太膩。最可愛既翻糖曲奇,原本以為睇得唔食得,點知味道幾好😋雖然糖皮望落好多,但食落一d都唔會過甜。曲奇硬身crunchy,冇軟到。咁靚真係好唔捨得食☹雪糕幾易融,大家影相要快手d啦😉整體黎講睇得又食得,絕對唔會得個樣😍下次要帶媽媽黎
講番食物先,下午茶set除左美少女戰士茶點,仲包兩杯飲品。
Brownie好好味😋唔會太膩。
雪糕幾易融,大家影相要快手d啦😉
整體黎講睇得又食得,絕對唔會得個樣😍下次要帶媽媽黎試下佢既廚師發板先😊