2024-01-28 81 浏览
Fairfax sandwich ($69)好好食😌真係好似韓國eggdrop🥹炒蛋滑而多不在話下 個啲芝士都勁足料!🫡芝士狂迷表示好滿意🥹以為食芝士會好漏咩 個鬼馬炒咗嘅焦糖洋蔥甜甜地 又成功將個漏嘅程度減低返🥰(題外: 食burger嚟講本人覺得炒洋蔥真係好食過生洋蔥!所以食去美國如果食in and out一定會叫animal style!!!)夾埋啲辣辣地嘅蛋黃醬好惹味 口感又好rich🥹另外想讚一讚個包 我覺得幾特別幾好食👀佢唔係普通漢堡包 佢嘅texture個人認為偏似牛角酥(個皮好脆 內裡有醬所以好冧)☺️內脆內軟咁 好食好食😜.Truffle hash brown ($30)呢個幾特別 講明用鴨油炸出來的👻聽說用動物油炸野係會好食啲🤭咁又真係幾鬆脆嘅 但truffle呢就唔係太食得出😂.整體我覺得都不錯 地方又方便!如果冇咩人排隊都可能會再食☺️
Fairfax sandwich ($69)

Truffle hash brown ($30)