2021-06-26 838 浏览
Real bacon grilled cheese 🧀 🥓 煙肉烤芝士治🥪 $70成個煙肉芝士三文治炸到脆卜卜,入面有半熟流心蛋、好多芝士同埋煙肉,係一個好飽肚嘅主食👌🏻頭幾啖食幾好味,跟住有少少越食越乾同普通嘅感覺Oreo milkshake 🥤奥利奧奶昔 $59杯奶昔真係好好味呀😋奶味超級濃郁,口感仲好Creamy,連埋奶昔底好多嘅Oreo碎,足料得來又好飲Peanut butter chocolate 🥜🍫 花生醬朱古力 $59呢個奶昔係舖頭嘅人氣飲品之選😍果然名不虛傳!入面有濃郁嘅比利時朱古力,嘢飲嘅樽邊仲有不規則形狀嘅朱古力醬打卡超靚📸連埋超多嘅花生碎加咗唔少分😌Fish and chips 🐟🍟 香脆炸魚配薯條 $88個炸魚配薯條就正常發揮,整體來講性價比都算高👍🏻唔係太貴得來又幾大份,個人認為炸粉偏厚,如果薯條係粗身嘅質地就會更好!Mexican grilled corn with chilli 🌶 🌽 墨西哥烤香辣粟米 $78呢款烤香辣粟米擺盆唔錯,砌得好靚之餘辣醬喺碟上面仲有pattern好有心思🧅✨可惜味到都幾辣,同埋入邊有粟米芯食得頗唔方便,overall 來講不
Real bacon grilled cheese 🧀 🥓

花生醬朱古力 $59

Fish and chips 🐟🍟
香脆炸魚配薯條 $88

墨西哥烤香辣粟米 $78
呢款烤香辣粟米擺盆唔錯,砌得好靚之餘辣醬喺碟上面仲有pattern好有心思🧅✨可惜味到都幾辣,同埋入邊有粟米芯食得頗唔方便,overall 來講不太推介