2022-01-29 42 浏览
其實自己唔係特別鍾意話食韓國嘢但係今日嚟到呢度價錢相宜品質又OK喎!去到首先揀咗嘢飲先,要咗個綠茶拿鐵。自己其實都幾鍾意飲綠茶類嘅飲品,梗係要嗌返個啦!佢嘅綠茶味唔算話好香濃,但係入口好滑。仲有食韓國嘢唔係唔食炸雞啊?!嗌咗個蜂蜜提子脆米炸雞!我哋唔係咁鍾意食提子所以問店員可唔可以唔要提子,佢話OK喎太好啦!之後炸雞嚟到好吸引呀外表,充滿油光嘅炸雞配合香香脆脆嘅脆米,我覺得好夾,兩樣都係非常有咬口而且香口。好食推介!仲有唔可以唔介紹牛肉石頭鍋飯,首先佢嘅配料已經多到我眼花撩亂!仲有熱辣辣嘅飯配上咁多香口嘅材料真係令人食指大動,仲有辣醬配埋一流。最後梗係有甜品先至開心😃叫咗香蕉朱古力窩夫🧇好嘅甜品最重要係唔會太過甜佢做得到,仲有佢個窩夫係非常之鬆軟唔會太濕潤,呢樣好重要❗️今日真係令我對韓國菜改觀,唯一係餐廳入邊有少少熱,不過可能係我太興奮姐😆🤪

今日真係令我對韓國菜改觀,
唯一係餐廳入邊有少少熱,不過可能係我太興奮姐😆🤪