2021-08-21 78 浏览
今次想推介美味輕食,早晚餐可以選擇有益健康啊!呢間好多人排隊㗎好難先可以食到!星期六我一個人排咗一陣啫!所以呢其實見到佢長龍都可以排下,大概10零20分鐘都可以入到去因為有限45分鐘進食時間!見到健康系列豆腐花豆漿精選仲可以走甜我就嗌左個2號豆腐花豆漿地瓜薏米!果然係非常之好味好多料好大碗!啲豆花係滑到不得了!有大大嚿地瓜同埋好多薏米!走甜就啱晒健康人士之選而且仲好飽肚。入得嚟㗎佢都想試吓其他小食,就叫咗個雞蛋布丁配麻薯!呢個就普通咗啲囉!但係喺雞蛋布丁上邊嘅珍珠就真係好好味!但我自己因為怕甜野好肥所以就冇完全食晒,但係親埋個雞蛋布丁個味就真係絕配!啡色嘅麻薯就好食好多!下次可能叫綠茶或者伯爵茶布丁
今次想推介美味輕食,早晚餐可以選擇

見到健康系列豆腐花豆漿精選
仲可以走甜