2K
朋友曾經介紹過呢間餐廳,話食物味美又幾抵食,仲推介我食生蠔🦪,呢日喺旺角,就行去開餐,食個early dinner😁當然要叫朋友推介$124嘅「半打生蠔加兩杯酒」;雖然已經係late afternoon,但仍然有午餐供應,咁我就叫咗$68嘅午市套餐「燒鰻魚伴吉列大蝦,跟意粉(要求份量少啲)、健康沙律吧、是日餐湯、咖啡或茶」,再加$58嘅甜品「朱古力心太軟配雪糕」,要嚟個大滿足😋- 生蠔新鮮有淡淡嘅海水味,肉質較為爽口,好食😋,白葡萄酒輕身好fruity😋- 沙律菜簡單新鮮,美味兼感覺健康😋- 餐湯係「羅宋湯」,熱辣辣味道濃郁😋- 「鰻魚吉列大蝦意粉」嘅鰻魚肉厚味鮮,吉列大蝦炸得好香口,配意粉食感覺新穎有趣😋- 「心太軟」非常流心,配雪糕同鮮忌廉食,一冷一熱刺激味蕾,好正😋呢餐食得非常飽飽😋;仲有,店員哥哥服務好好,抵讚

- 沙律菜簡單新鮮,美味兼感覺健康😋
- 餐湯係「羅宋湯」,熱辣辣味道濃郁😋

呢餐食得非常飽飽😋;仲有,店員哥哥服務好好,抵讚