2018-10-28 175 浏览
早兩個星期先食完養心殿,但又好掛住佢個美人湯喎!所以就黎左養心車仔麵啦😋今晚都不多人,不用等也有位子。可以先找位子,圈好自己想點的才出去點單付錢,跟住就坐底等食啦!朋友叫左🥢秘製牛肋腩。🥢美人湯。🥢麻辣。🥢新竹米粉朋友喜歡牛肋腩軟腍的口感他還叫了一碗🥢小魯肉飯,但其實分量一點也不少,很大一碗,汁很下吃飯!我就嗌左一個🥢安格斯牛腩。🥢台式滷水糖心蛋。🥢鮑汁鳯爪。牛腩脂肪香,食落都腍。鳯爪炆得好腍,普通。 👑糖心蛋出色,蛋白熟,蛋黃流心🤤🤤我叫了🥢美人湯,食到桃膠好多,湯甜配上粗身的關廟麵,正😋👍🏻👍🏻👍🏻另外我仲叫左個🥢沙嗲醬豬頸肉,醬汁很多很惹味下飯,建議叫小食,不要加落麵,因為好多汁,我都係想飲個美人湯係清既🙈😋😋😋我地叫左野飲🥤碟豆花峰蜜檸檬很fresh 好喝!碟豆花遇酸會變色,這裡效果不明顯,打卡不行,不過幾好飲👍🏻😋

朋友叫左🥢秘製牛肋腩。🥢美人湯。🥢麻辣。🥢新竹米粉
朋友喜歡牛肋腩軟腍的口感

👑糖心蛋出色,蛋白熟,蛋黃流心🤤🤤
我叫了🥢美人湯,食到桃膠好多,湯甜
配上粗身的關廟麵,正😋👍🏻👍🏻👍🏻

我地叫左野飲🥤碟豆花峰蜜檸檬