2021-02-14 8079 浏览
一直好想试下依间本地汉堡店,估唔到咁有惊喜💗不过,店里面座位有限,成日见大排长龙,我唔想等太耐,所以下午2 、3点先去,好好彩唔使等,刚刚有位。一入到去,先在门口近收银位置点餐、买票,然后坐低,汉堡Ready 嘅时候有服务生会送过来。汉堡选择都几丰富,有牛、猪、羊丶鸡同虾汉堡。我平时好钟意食羊,所以选咗一客「香辣孜然羊堡」($42)试试佢,羊汉堡肉质嫩滑又juicy,好有羊味又一啲都唔骚㖞~加埋特调嘅香辣洋葱酱,好有风味🤤👍🏼加少少钱(+$15)可以配埋小食同埋饮品。饮品除咗罐装汽水,仲可以拣热饮,我点左杯热姜蜜🌟外面天气凉凉冷冷,饮咗暖笠笠!😋小食除咗有薯条丶薯角,仲有我好like嘅「炸烧卖」💗入口脆脆酥香~正㖞~除咗坐得迫少少之外(感觉特别地道👍🏼),整体都几合我心意!

香辣孜然羊堡
炸烧卖

除咗坐得迫少少之外(感觉特别地道👍🏼),整体都几合我心意!
香辣孜然羊堡
炸烧卖