一般人聽到樓上cafe都會預左食物質素參差,而我亦冇抱任何期望黎到呢一間旺角鬧市中的cafe。之前同朋友黎過一次,覺得一般。今次再來發覺餐廳不但裝修左,連菜式都唔同哂我同朋友點左兩個晚餐,包一杯飲品,可補差價揀特飲。跟餐加錢可加蛋糕/雪糕心太軟日式黑椒牛柳粒飯,牛柳煎得出奇地好味,粒粒都香嫩多汁,伴碟仲有好多彩椒絕不慳料,牛柳粒份量都好多,完全係超水準!友人點的黑松露汁意大利飯,飯粒煮得軟硬適中,咸度剛剛好,好味道!瑞士汁雞翼,滿滿的醬油香,惟可以更入味些。跟餐飲品:檸檬綠茶和藍莓乳酸心太軟有驚喜,焗得外脆內流心不在話下,整個心太軟都有著濃濃的朱古力味,做得實在不錯!Cafe提供不少種類的board game予人客玩,今次掛住食唔記得左影呢度好岩一班人聚會傾下計玩下,情侶黎食個飯享受下二人世界都得☺️👍🏻

瑞士汁雞翼,滿滿的醬油香,惟可以更入味些。

跟餐飲品:檸檬綠茶和藍莓乳酸

2019-02-19