2018-12-28 78 浏览
今日去試左好多人都話好食既餐廳因為冇得book位,下午1點半左右去到,前面得一枱排隊,所以都好快入得。入到去要係cashier 到買左野食先,拎埋牌仔放係枱得送餐,水、醬都係自己拎。坐左一陣野食都好快到,第一碟就黎左鱈魚手指,個炸皮有少少厚,但炸得岩岩好,吾錯食食下雞翼都上碟啦!話係蜜糖辣味雞翼,企係吾係好食到辣味,不過蜜糖既味道都好正,呢個小食非常推薦(第一張相save吾到得返一隻先再影過)最後上埋個帶子漢堡一個包有4大隻帶子係入面,絕對每口都食到帶子既鮮甜味,雖然我吾太鐘意食芝士,但加埋其他配料就岩岩好。再加$30可以換埋粗薯條同飲品,薯條都係正正常常,飲品揀左Snapple蜜桃味茶整體黎講比其他鋪既好食抵食,下次可以再試其他既包(其實本來係想試龍蝦漢堡,不過比帶子吸引左所以下次先去再試龍蝦)
今日去試左好多人都話好食既餐廳

(第一張相save吾到
得返一隻先再影過)

最後上埋個帶子漢堡

整體黎講比其他鋪既好食抵食,下次可以再試其他既包
(其實本來係想試龍蝦漢堡,不過比帶子吸引左
所以下次先去再試龍蝦)
2018-12-24
午餐