2022-03-06
<Hong Kong🇭🇰• Causewaybay>“咬我唷!高汁和牛燒肉放題”與錫你的人在一齊,天天都是情人節唷💕宅在家中久了,差啲忘記燒肉嘅味道唷🥺睇番早排我同咪咪去銅鑼灣和牛燒肉一郎食和牛燒肉放題嘅相就覺得食肥咗都抵唷🥰餐廳有至少六款燒肉套餐選擇,最普通嘅平價套餐係美國牛為主,其他燒肉套餐都係日本和牛!嚟得呢度梗係唔可以放過和牛,我就揀咗D套餐,雖然價錢貴少少,但牛肉款式多啲,食物種類多達87款肉肉😍值得一試!首先嚟一個和牛西冷寶盒,我亦係最鍾意呢個寶盒🙈但係寶盒只可以order一次咋🥺和牛油脂非常平均,入口滿口油香😚和牛肋肉都係我自己鍾意嘅一款肉,牛肉味香濃,燒耐左都唔覺得乾柴柴唷😚你睇油脂分布幾平均!沾埋蛋漿食就正正除咗肉類新鮮之外,海鮮都好新鮮,我哋特別鍾意燒虎蝦,肉爽鮮甜!翡翠螺大大隻,簡單燒熟,已經可以😚仲可以自己燒魷魚同生蠔🦪🥰除咗燒肉,餐廳仲提供左唔少熟食例如拉麵壽司等等…但係真係太多!眼闊肚窄🤣期間有個店員Tony好好🥺見我同媽咪唔係好識燒,佢得閒少少就幫地手燒🙈仲話我知茄子要咁燒先好味😋整個感覺好親切!搞到有啲唔捨得離開😂媽咪話因佢靚女所以店員好
“咬我唷!高汁和牛燒肉放題”
期間有個店員Tony好好🥺見我同媽咪唔係好識燒,佢得閒少少就幫地手燒🙈仲話我知茄子要咁燒先好味😋整個感覺好親切!搞到有啲唔捨得離開😂媽咪話因佢靚女所以店員好殷勤👀好啦你話係就係啦😂你開心好唷🥳
另外有水吧、沙律吧、甜品部,可自己拎!