餐厅: 加太賀
资讯:

2019-07-14 941 浏览
记得细个成日睇奖门人个条日本街 就成日好想有机会去试下。我记得好耐之前都试过一次,而今次终于再去到加太贺试一下佢既lunch set.加太贺果然劲,有好多间舖位每间舖都有佢唔同嘅主题。今次同朋友去而间舖既感觉系有啲旧,十年如一日,同红当当好怪但我知道佢有啲舖系新装修嘅餐牌都系十年如一日啦。我记得佢比较抵食系杂锦鱼生饭。今次我地就叫左个杂锦一个净三文鱼。好老实佢啲lunch set麻麻地好食 最好都系鱼生饭 但比起之前水准好似有小小下降,鱼生无以前好味 ,但都尚算新鲜。不过天妇罗就好有惊喜,好干身,好好味!!同先系加$12

加太贺果然劲,有好多间舖位每间舖都有佢唔同嘅主题。

今次同朋友去而间舖既感觉系有啲旧,十年如一日,同红当当好怪
但我知道佢有啲舖系新装修嘅
三文鱼鱼生饭
杂锦鱼生饭

南瓜天妇罗
不过天妇罗就好有惊喜,好干身,好好味!!
同先系加$12
南瓜天妇罗