作為姆明𝗌𝗎𝗉𝖾𝗋 𝖿𝖺𝗇𝗌既我見到有姆明聯乘芬蘭聖誕既主題𝖼𝖺𝖿𝖾,當然唔會放過啦!!!今次入咗屯市食,順便食完探埋朋友仔提早慶祝聖誕🎅🏻✨🔺姆明系列梳乎厘梳乎厘好軟身,蛋香味濃,加上士多啤梨🍓同忌廉,帶出多層口感(ˇᵋ ˇෆ🔺史力奇的青醬大蝦意大利飯有史力奇造型芝士(半溶化),risotto口感煙韌creamy 青醬味濃,配上大蝦爽口彈牙 🔺北歐芬蘭溫馨全日早餐全日早餐有齊多款配料,勁豐富,份早餐有超可愛既姆明造型班㦸,茄汁豆,煙三文魚,煙肉 煎蛋,牛油果🥑 香腸,大啡菇,小蕃茄,味道正常發揮🔺淘氣阿美的粉紅冬日 成杯飲品好繽紛夢幻☁️✨鬆脆餅乾配搭自家製作既士多啤梨醬再配上白朱古力同鮮奶,濃郁幼滑的口感🔺姆明冰雪探險係熱飲,有姆明既樣⁎⁍̴̆Ɛ⁍̴̆⁎配上一片聖誕樹造型餅乾🎄🍪杯邊鋪咗啲白朱古力碎甜甜地,係淡香椰子味嘅咖啡☕️
作為姆明𝗌𝗎𝗉𝖾𝗋 𝖿𝖺𝗇𝗌既我

🔺姆明系列梳乎厘

🔺史力奇的青醬大蝦意大利飯

🔺北歐芬蘭溫馨全日早餐

🔺淘氣阿美的粉紅冬日
成杯飲品好繽紛夢幻☁️✨

🔺姆明冰雪探險
係熱飲,有姆明既樣⁎⁍̴̆Ɛ⁍̴̆⁎
配上一片聖誕樹造型餅乾🎄🍪
杯邊鋪咗啲白朱古力碎
甜甜地,係淡香椰子味嘅咖啡☕️