2023-02-24
黎到星期五都鍾意Happy Friday 食得開心啲今次就去左k11附近既棉登徑,好彩今次唔洗等位。鋪頭有戶外亦有室內座位揀,裝修偏工業風。而且除左呢間仲有金鐘同銅鑼灣既分店。Egg Benedict Menu上面除咗egg Benedict蛋以外,仲可以配上唔同材料,風儉由人。豪爽d配龍蝦又得,簡簡單單配牛油果蕃茄又得。我自己食班尼迪蛋既原因就除咗佢個醬之外仲有個流心水波蛋,撈埋落個鬆餅,令到鬆餅濕潤之餘仲充滿蛋香。All Day Breakfast 同班尼迪餐一樣,有唔同款式既all day可以揀,我就食番最常見既款式就夠嚕,都非常多材料,有薯餅,煙三文魚,茄汁豆,煙肉,腸,蛋,沙律菜,麵包。以我呢個肥仔黎講都絕對夠飽肚不過可惜呢度就算係閒日都係冇set,餐飲要散叫,所以今次冇試佢地既咖啡,希望下次有機會再試。
Egg Benedict
All Day Breakfast