People confuse me , Food doesn't !✅Oyster 6pcs $378一共有6隻生蠔,好surprise 我嘅係呢到個酸醋汁,小小已經將生蠔嘅鮮味提升不小!❤️Carlingford(L)-有啲nutty 嘅味道,脆口❤️Ostra Regal(N2)-中size ,蠔肉飽滿,❤️Ronald Lambert (N2)-鮮味十足,有大海嘅味道❤️Gillardeau (N2)-係生蠔界勞斯萊斯,亦係我最愛嘅品種,脆口得黎又creamy ,有after taste 👍🏻✅夏季蔬菜燴意大利飯$188賣相已經加晒分,絕對係打卡級禁靚,意大利飯有咬口,忌廉汁好香,配埋蘆筍,翠肉瓜等蔬菜,啱晒素食人士。✅香煎銀鱈魚配酸忌廉汁海蘆筍飛魚子薯蓉$298銀鱈魚香滑結實,一食就知係新鮮貨,魚肉一片一片配埋酸忌廉汁,滋味無比,薯蓉有香香嘅牛油味,正,必食!✅ Tiramisu食埋tiramisu真係畫龍點晴,cream 好香滑,濃濃嘅咖啡味,簡直係完滿。鐘意呢到嘅氣氛,好有格調,啱晒拍拖鐘意Fine Dining 嘅你地❤️八蠔吧 (上環)上環文咸西街52號地舖

✅Oyster 6pcs $378

✅夏季蔬菜燴意大利飯$188
✅香煎銀鱈魚配酸忌廉汁海蘆筍飛魚子薯蓉$298

✅ Tiramisu

八蠔吧 (上環)
上環文咸西街52號地舖