2019-06-27
維尼b話要同公公出街,於是唯唯媽安排左我地3人飯局!飯局當然食公公最鐘意既日本菜啦!是晚餐單:兒童餐(壽司,飯團,烏冬,啫喱,飲品-益力多)$68呢份兒童餐堅大份,連維尼b咁大食都食唔晒,壽司大部份都係熟既食材,件蟹子壽司俾我地用茶碗蒸同維尼b交換左!烏冬好彈牙,湯底清淡,唔會太咸,是晚甜品係啫喱,仲要公公餵佢食甜品,不知幾開心!加埋俾我用水開淡左既益力多,維尼b大滿足!蟹肉蟹膏玉子燒$86唯唯媽好鐘意食玉子燒,同公公食,食豪啲,食有蟹肉蟹膏既!蟹肉蟹膏樂鮮甜,玉子燒都煎得好靚!松葉蟹肉野菜沙律$44本身想叫魚生沙律,怕維尼b扭食,叫左熟晚松葉蟹肉野菜沙律,好大碟,好多蟹肉,性價比高!極上4色刺身丼套餐$128公公鐘情刺身,所以叫左呢個4色刺身丼!帶子、三文魚、蔥吞拿魚腩、大大隻赤蝦,每種刺身都好新鮮甜美,呢個價食到4款刺身,抵!鹽燒牛告舌套餐$108牛舌好耐無食,見到即叫,送到面前,剛燒起,熱辣辣,入口鹽香油香俱備,高水準之作!服務:唯唯媽湊住維尼b食飯,我好重視餐廳既服務,服務態度差既,幾好食都唔會再去!北海堂食堂,職員好細心,set bb highchair 期間,已經自動將枱面
是晚餐單:
兒童餐(壽司,飯團,烏冬,啫喱,飲品-益力多)$68
蟹肉蟹膏玉子燒$86
松葉蟹肉野菜沙律$44
極上4色刺身丼套餐$128
公公鐘情刺身,所以叫左呢個4色刺身丼!
鹽燒牛告舌套餐$108
服務:
北海堂食堂,職員好細心,set bb highchair 期間,已經自動將枱面既調味架等搬開,遠離小朋友,裝水俾小朋友,好細心裝半杯,避免小朋友飲水太滿倒瀉!
我地一邊食,用完既碗碟好快幫我收走,唔怕小朋友搗亂!
我決定搵日一家三口再去encore!