2024-04-02 4 浏览
季節前菜食用次序係先食咗酸酸地嘅蕃茄加上特製的日本水菜開胃!飛魚子木魚啫喱手工胡麻豆腐:這木魚啫喱帶有濃郁的魚香味,胡麻豆腐口感非常特別感覺上密度好高,但係又好軟滑!北海道白子:一直都冇喺其他餐廳食過,因為怕腥。但係估唔到係咁好食,簡直係打開新世界大門!醬油味調校得啱啱好!唔會搶左白子濃郁的鮮味!餐廳準備咗呢啲漬物比客人紓解鐵板燒嘅油膩感!紫蘇葉加紅心蘿醃製白色蘿蔔用Wasabi醃製青瓜用蒜泥醃製香煎銀鱈魚:香煎銀鱈魚具有柔嫩的肉質和豐富的鮮美味道。經過煎烤處理後,鱈魚肉質鬆軟,外層呈金黃色,內部保持濕潤。魚皮煎到好似薯片咁脆亦都冇腥味。牛油鮑魚鮑魚加入牛油和黑胡椒調味而成。牛油的豐潤口感和香氣與鮑魚的鮮甜味道相融合,切粒口感好好,而且一啲都唔韌!野生大虎蝦:野生大虎蝦具有豐富的鮮甜味道和彈性口感,其肉質鮮嫩多汁,要先食蝦肉最濃味嘅蝦膏最後先食!美國頂級牛肉:美國頂級牛肉以其優質的肉質和豐富的風味而聞名。牛肉塊捲埋啲乾蒜食好惹味。牛肉粒同埋青椒食都好夾啲青椒唔係好辣。海苔湯帶子:帶子具有甜美的海鮮味道,帶子的鮮嫩口感和海苔湯的豐富風味相得益彰!仲俾得匙羹仔我哋埋啲海苔湯一齊飲鹿兒島櫻花

餐廳準備咗呢啲漬物比客人紓解鐵板燒嘅油膩感!
紫蘇葉加紅心蘿醃製
白色蘿蔔用Wasabi醃製
青瓜用蒜泥醃製

牛油鮑魚

鹿兒島櫻花蝦炒飯配炒什菜
食到呢度已經開始都幾飽下!但係啲炒飯好惹味都忍唔住食晒

黑糖啫喱米通脆脆:黑糖啫喱唔會好甜和柔軟的口感同埋米通脆脆真係令到口感好豐富