一位深绿色衫女店员,应该系经理,态度十分极之差。 真系难怪而家越嚟越多港人北上消费。 餐牌上写住生蚝四只配一杯白酒,送上嚟嘅时候变咗rose,问呢位女店员,佢就话系㗎啦得呢款, 基本上系送嘅咁你要唔要? 我哋心谂咩叫送呢!?你喺餐牌写出嚟,其实价钱已计在内!白酒配生蚝应该系夹嘅,你而家整杯rose? 跟住我哋话我哋唔要喇,然后佢就好黑面,大大声声向厨房讲,掉咗啲生蚝佢! 大佬呀,而家系你违反咗商品说明条例在先,态度仲可以咁差? 呢位绿色衫店员落单其实已经好hea,我哋叫一个 松叶蟹盖烧, 我仲有指住本menu话畀佢听喺边款。。 埋单发现佢落单𠮶款都系蟹盖不过多咗几件多士,然后由原本嘅好似68变成128。 既然都食咗,我哋都冇问返佢了。唉~ 厨师发板寿司质素亦超级麻麻, 啲饭应该煮过了太久时间或者加咗太多水,然后用力手握完之后个口感好差,连wasabi 都无加入,睇相都见到军舰𠮶两件嘅紫菜完全淋晒 !!咁嘅质素绝对唔值呢个价 (HK$388 未加一)。 连平价连锁餐厅 元x 都好食过佢好多。 弹还弹,赞还赞,呢度有位黑色衫短头发嘅女店员礼貌非常好,可惜好人通常都畀人虾,朋友听到佢同绿色衫

弹还弹,赞还赞,呢度有位黑色衫短头发嘅女店员礼貌非常好,可惜好人通常都畀人虾,朋友听到佢同绿色衫女店员讲自己刚刚渌亲只手,眼见只手真系红咗胀咗,但系绿色衫里店员都无动于衷。反而黑色衫女店员仲继续做嘢。 工伤㖞,真系完全唔理会㗎㖞?!

当时好想即刻同高级经理反映呢件事,但系见到在场得绿色衫女士系著绿色衫,其他全部人著黑色衫,咁我同朋友估计绿色衫嘅店员已经系可能最高级𠮶位,真系投诉无门!