就係噙日工作完了,經過 HERO 門口,好似好吸引,有三文治,有沙律,有咖啡,好啱我口味,再見到佢話係openrice嘅後選餐廳,更加有信心入去!入到佢,見到個open kitchen,有啲似 delifrance ,望埋去啲食物都幾新鮮,另外仲有麵包,曲奇,同蛋糕買,啱哂啲胃口少少,唔想噤heavy,嘅我。我叫咗個多士同心愛咖啡。一飲,眉頭鄒 >.<"" 竟然係哩啲格局嘅餐廳係用傳統煲咖啡嘅方式去沖,仲要,煲過龍,酸 !!! 又澀又酸,真係入唔到口!.. 到個多士嚟到,好靚 仔噤,但係個多士配蜜糖在加個cream,我就唔多識欣賞,有啲怪!$28 一個嘅下午茶餐,好味就唔算貴,噤嘅質素就有啲唔值囉!可能啲沙律同三文治會有啲水準 .. 希望淡望今次嘅不愉快,下次會再去一試!

我叫咗個多士同心愛咖啡。

唔識欣賞
唔識欣賞