(非会员)
2008-04-18 1 浏览
朋友試過話好食, 女朋友生日關係, 特地訂了檯, 因在附近買東西比訂座時間遲了一點, 但各位留意上到去還有至少六分鐘才到下個timeslot, 接待的經理非常冷漠地說過左鐘要加錢, 仲作勢叫我入去看它們的時鐘, 說到所有都是你的錯, 食就入黎唔食就走咁款囉! 又話入去先至"吞"個位俾我地, 講真, 你有幾好食幾多客但係咁o既態度都係假囉, 好似同你乞先有得食咁, 你扭快個鐘幾多話幾點就幾點囉, 加得果10元好明顯我都唔係無錢俾, 玩晒對晒錶咁搞到人地好似好cheap 其實最cheap 係貴店囉, 講得黎都真係過晒鐘啦呀經理, 我嚴正咁唔該你檢討下你d 所謂招待or 服務態度啦!!重申番我係無食到野所以無評分, 只屬留言, 去到門口已經一肚氣, 如果食左背脊骨落你會唔會食?