2022-06-14 78 浏览
已經好耐冇去過旺角嘅樓上Cafe,今次嚟到孖啡,感覺上食物都唔算貴,見到餐廳有好多學生同埋年輕人係度聚下,好有以前讀大學嘅感覺🤣嚟到當然要食個lunch set,今次食咗All Day Breakfast ($88), 包括煙三文魚,薯餅,茄汁焗豆,紐倫堡腸,炒蛋,沙律仲有牛角酥。沙律係用咗我最鍾意嘅芝麻醬,真係好好味。煙三文魚卷成一朵花咁樣,份量其實都唔少。套餐包括一杯$38嘢飲,今次加錢想試佢杯Oreo奶昔,味道剛剛好唔會太甜,仲有一大Pat cream係頂層,奶昔口感幼滑,性價比不錯。見到佢加$25就可以飲多一碗龍蝦湯,嚟到當然要試吓。龍蝦湯聞落去已經好香,飲落去雖然冇龍蝦肉,但係蝦味都好濃,仲加左少少忌廉增加口感。