2019-04-22 471 浏览
都有段時間無黎觀塘了,而東廣場內有好多不同既食店, 從前黎過一次覺得又平又抵食,所以星期日又再黎一次...點知食左白果,今次咁岩又行開黎呢度,點知,佢地終於有開門啦 (收銀前放滿大大小小的布歐,想起從前的小小回憶~龍珠呀)講番Coffee Art 既野食,價錢仲係咁大眾化,坐既位置都舒適而且唔駛排隊,緊係入去食番個晚餐啦餐牌上都有不少既選擇(由A-M, P,S)無理由選唔到岩食既野掛,而且套餐有頭盤,主菜,飲品都只係約$80,都選幾抵啦Set M - Deluxe All Day Breakfast - $78當中有炒滑蛋,煙三文魚,肉腸,雜菌,車厘茄,多士以$78價錢真係合格有突,肉腸不會太咸,蛋都算滑,推薦佢個蜜糖多士....加入左蜜糖真係好食好多(另外叫佢再加多左次蜜糖)柚子雞翼 - $30另外佢仲有個柚子雞翼都好正,雞翼皮脆肉滑,而且柚子味十足

當中有炒滑蛋,煙三文魚,肉腸,雜菌,車厘茄,多士

柚子雞翼 - $30
另外佢仲有個柚子雞翼都好正,雞翼皮脆肉滑,而且柚子味十足