2022-06-23
花雕醉雞 $78必點!!酒味好香好濃,好味到忍唔住飲埋啲酒雞件都幾嫩滑,重點係非常入味,每一啖都係濃濃嘅花雕味。火燒黑金叉燒 $88厚切嘅半肥瘦叉燒,睇個樣都知正。食落外層焦香、肉質軟腍,加埋香甜嘅蜜汁,啖啖肉好銷魂蟹粉原條黃魚餵麵 $148碗麵本身都大大碗,再加埋大大條嘅原條黃魚,食完呢個set都幾飽~蟹粉份量大方,鮮味濃郁,就咁食個蟹粉餵麵已經好好食;黃魚外皮炸得非常香脆,魚肉肉質嫩滑,冇乜細骨,食落都方便,啱曬我呢啲懶得吐細骨嘅人。花膠太史蛇羹 $98蛇肉嘅份量都多,每一啖都一定會食到蛇絲我自己就鍾意撈埋啲南乳薄脆一齊食,味道同口感都好豐富。麻辣小籠包 $36造型好盞鬼,自己吱啲湯汁入去食落皮夠薄,唔算好辣,比一般嘅小籠包多咗幾分香口。