Artista Perfetto 銅鑼灣店一直都人氣高企,堅持做好咖啡,所以只得cookies同Basque Burnt Cheesecake供應,佢地今次衝出港島區,係康城站既Lohas開左分店啦AP Lohas店係係商場入面一個open area既其中一角,雖然只得幾張枱,但地方比銅鑼灣店大,空間感十足White Coffee見到個樹熊拉花真係好開心呀,因為我係第一次見🐨拉花,雖然個樹熊好快散了,奶泡打得唔夠綿滑,不過practice make perfect, 獨一無二既圖案就係咁樣練成的Hojicha Basque Burnt CheesecakeAP Basque Burnt Cheesecake係我暫時食過其中一間我好喜歡的,入面既焙茶軟心芝士綿滑,焙茶香濃但又唔會蓋過晒芝士既味道,整件唔算膩,好好食有時唔需要太過花巧,簡簡單單一件Burnt Cheesecake 加杯啡,已經好滿足

White Coffee
White  Coffee