2017-05-11 190 浏览
八個字形容:金玉其外,敗絮其中。環境:門面好吸引人,但堂內一般,比較焗促。服務:無服務,多次揮手先有店員應,餐牌都無就問點咩餐,水或茶都無攞杯黎。第二,餐已點,但食物未到就要求埋單,當時係下午茶時間3點45分左,做法有點不妥。食物:1份招牌牛油拉麵+串燒雞軟骨+凍奶茶,先講雞軟骨燒得比較乾同硬,伴汁的檸檬塊都乾,食落口軟骨有種莫名其妙的腥味。主菜的拉麵係我食過最唔掂,最難食。湯底可以講無味道,連牛油的味道都無,飲完啖湯唔會有衝動食第2次,因為連基本日本濃郁的湯底都無,整碗拉麵外觀望上去好大,實質拉麵好少,夾4,5次就無,只有1片肉,我只咬了一口就唔想食,有種霉的味道。我諗杯凍奶茶應該無問題,但都係飲了一口,因為好甜。都唔知係我要求高,定係間餐廳的食品品質、服務就是這樣。有好多要改善的地方。
八個字形容:金玉其外,敗絮其中。
環境:門面好吸引人,但堂內一般,比較焗促。
2017-05-11