2011-09-26 17 浏览
好日都唔去旺角食飯, 今晚女友話要去呢到食因為見到全都係笑臉, 咁就試下啦. 一去到超多人企係門口, 等左九個字到, 都 ok. 門口帶位個 staff 好好禮貌, 值得一讚入到去坐低叫左:1. 咖哩豬扒飯2. 滑蛋雞肉飯3. 芝士薯餅4. 燒蛋卷先黎個滑蛋雞肉飯, 個賣相非常好. 食第一啖, 唔熱, 好水, 以為自己食緊蛋 + 水 + 飯成碗飯水汪汪咁, 親子丼應該係 d 蛋滑, 唔係咁水, 唔係就咁加水就算架再黎係個芝士薯餅, 只係食到檸檬味, 完全食唔到芝士味之後係燒蛋卷, 好懷疑 d 糖唔駛錢, 個蛋甜到呢......最後係個咖哩豬扒飯, d 豬扒硬到呢... 少 d 牙力都咬唔開埋單係一百九十蚊, 九十蚊都唔值呢一餐難食到我忍唔到要寫我第一篇食評, 希望大家唔好對呢間餐廳抱咁大期望, 唔值得一等
一去到超多人企係門口, 等左九個字到, 都 ok.
門口帶位個 staff 好好禮貌, 值得一讚

入到去坐低叫左:

1. 咖哩豬扒飯
2. 滑蛋雞肉飯
3. 芝士薯餅
4. 燒蛋卷

再黎係個芝士薯餅, 只係食到檸檬味, 完全食唔到芝士味

埋單係一百九十蚊, 九十蚊都唔值

2011-09-26