2022-04-19 479 浏览
看过某位youtuber介绍这餐厅的影片,觉得十分吸引。于是趁著朋友生日来这餐厅跟她庆祝。以$348 的Semi-buffet, 仲要有良心地不限时,任你坐足3小时,已经够吸引。十多款前菜整整齐齐排列,色彩缤纷很吸引即叫即做的pizza都是可以任食的!前菜实在太多款,全部都新鲜好味,忍唔住食左两大盘,已经够有d饱主菜每人可选一款, 本来想点烧春鸡,因为见到隔离枱食紧,非常之香又吸引,可惜已经卖晒唯有下次再试!我地点左卡邦尼意粉和Rib-eye steak(另加$78), 好彩都冇失望Carbonara 几弹牙,最突出系用左两款唔同烟肉一齐煮, 其中一款咸香肉炸得香脆非常好味Rib-eye steak煎得刚好5成熟,保留左粉红色的肉质,外层煎得有点蕉香呢价钱无expect 到居然有呢个质数伴碟既炸著波系童年回忆,好耐无系餐厅食过了同朋友食得好开心到甜品环节都一样咁出息Tiramisu好有酒香,texture 做得好好朋友话柠檬蛋糕都好好味呢间餐厅我食完已经推荐俾好多朋友仔,绝对性格比够晒高,质素好,坐得舒服,服务员有礼貌P. S. 盛智文先生当日都系席上客

十多款前菜整整齐齐排列,色彩缤纷很吸引
即叫即做的pizza都是可以任食的!

唯有下次再试!

呢价钱无expect 到居然有呢个质数
伴碟既炸著波系童年回忆,好耐无系餐厅食过了
同朋友食得好开心

甜品环节都一样咁出息
Tiramisu好有酒香,texture 做得好好
朋友话柠檬蛋糕都好好味

P. S. 盛智文先生当日都系席上客