2019-11-02 96 浏览
今晚同男朋友去左佐敦食燒肉放題,呢間「響.日本燒肉」已經第二次食,一直念念不忘今次再黎,質素依然令我地超級滿意,絕對值得這個價錢餐廳環境舒適乾淨,佈置充滿日式味道,有兩個半小時任食,時間充足唔趕急,足夠時間吃回本我地食17:30,比8點平$50/位飲品選擇多,除了普通汽水茶類外,重有清酒、梅酒、柚子酒,連紅酒白酒也任飲,超級豪氣另亦有知名日本牌子茶包,選擇非常豐富!雪糕方面,有瑞士代表Mövenpick翻本真係容嘜易除左刺身靚牛外,亦有炸物沙律小食疏菜等可以選擇一坐低就會送上刺身及燒肉除左海膽外,唔夠可以再點!只要你吃得落,多多都可以食,每次加單也很快送上,亦不會漏單!而且加單同第一輪既質素都係一樣咁好食雖然是任食,但質素並沒有得過且過,絕對拍得住散點!D牛真係超正,我個人至愛牛肉眼、牛肋骨、牛西冷牛味濃郁,入口腍滑即化,超正刺身件件都非常新鮮美味,海膽鮮甜,沒有苦澀味另外每位更送波士頓龍蝦半隻,肉質新鮮彈牙!今次我們比第一次來吃更有攻略絕對已經回本有餘😎整體食材都新鮮有質素,值得下次再黎
今次再黎,質素依然令我地超級滿意,絕對值得這個價錢

我地食17:30,比8點平$50/位

另亦有知名日本牌子茶包,選擇非常豐富!

雪糕方面,有瑞士代表Mövenpick

翻本真係容嘜易

除左刺身靚牛外,亦有炸物沙律小食疏菜等可以選擇

一坐低就會送上刺身及燒肉

除左海膽外,唔夠可以再點!

雖然是任食,但質素並沒有得過且過,絕對拍得住散點!

D牛真係超正,我個人至愛牛肉眼、牛肋骨、牛西冷

牛味濃郁,入口腍滑即化,超正

刺身件件都非常新鮮美味,海膽鮮甜,沒有苦澀味

另外每位更送波士頓龍蝦半隻,肉質新鮮彈牙!

今次我們比第一次來吃更有攻略
絕對已經回本有餘😎
整體食材都新鮮有質素,值得下次再黎

2019-10-29