絕對係全港最好食嘅番茄麵!半年前已經跟朋友嚟過呢間蕃茄師兄,當時第一次食已經覺得好正!前兩日去開鴨寮街買電話卡,梗係要嚟返兜下啦!餐廳格局同半年前冇咩點變,係見佢小食好似多咗幾款可以揀。我哋最後揀咗沙嗲牛柏葉,麻香瑞士汁牛筋肉碎,炸魚片頭同炸腐皮墨魚蝦條, 雖然唔係呢度嘅主打,但係全部都整得極有水準,特別係個牛柏葉,超級爽同有咬口,沙嗲汁仲要整得好好味!不得不讚!至於依度嘅重點推介就梗係食犇犇有禮喇!可以同時間食到三款唔同牛嘅部位,配埋佢哋嘅招牌濃郁番茄湯,簡直係無得輸!因為食過一次有經驗,發覺佢嘅蕃茄湯底加粟米係最好食,大家如果第一次去都可以試吓!仲有記住試埋佢哋嘅麻之一滴,加落番茄湯入面,別有一番風味!以依個價錢,食到咁有水準嘅蕃茄面,絕對係值回票價!大家不得不試!
絕對係全港最好食嘅番茄麵!