2021-06-19
今日同朋友嚟咗食日式放題,價錢唔算好貴,除返都係$200左右,入到去侍應都好快幫我哋帶位,見到好多唔同款式嘅嘢食,我哋決定咩都點嚟試吓刺身有好特別嘅松葉蟹腳,蟹腳都幾大隻而且都幾香蟹味,油甘魚就肥美新鮮,呢度有拖羅揀梗係要試,色澤都好靚入口即溶,放題質素來講超晒班,另外呢度仲有左口魚壽司,都好新鮮幾香,令我哋都不停咁樣點嚟食另外呢度仲有特色小菜,例如炒蟹,西京燒比目魚,炒硯等,味道都非常好,而且即叫即炒,熱辣辣上碟,夠晒鑊氣,燒物我哋叫咗雞軟骨串,鰻魚串,同埋燒菠蘿,菠蘿真係必點之一,好鮮甜好多汁,令到我哋非常開胃炸物除咗平時我哋見開嘅吉列蠔,一口芝士同埋芝麻雞翼,呢度亦都有芋心丸同炸榴連,兩者都非常之香口,炸榴槤味勁濃郁,愛榴槤既人必食!呢度侍應收碟非常之快手,而且落order都冇咩點漏單,令到我哋可以食足晒想試嘅嘢食,亦都重拾左以前讀書食日式放題嘅回憶