今日又食好西啦!🧸老公生日我哋一家四口连埋➕奶奶➕老爷就去咗观塘呢间串烧餐厅度庆祝🎊啦!一坐低个职员见到我哋有两个小朋友👶👧就即刻介绍返话佢哋餐厅有《儿童限定朱古力火锅》两个细路听到朱古力呢两个字即刻双眼发光🤩,咁就叫过俾佢哋开心吓啦!🥳点解好似庆祝佢哋birthday ✌🏼✌🏼多个似老公嘅?哈哈哈。话晒都系老公生日🫰🏼,于是我哋就叫咗个海鲜拼盘贺一贺佢👍个海鲜拼盘一上到嚟🕶️哗原来都几多海鲜个㖞!!有白鳝,沙白,鱿鱼!鱿鱼超大块大过我块面哈哈哈仲有劲多扇贝,急不及待即刻拎晒嚟🔥先!真系好好食,食得出好新鲜!🦄除咗海鲜之外,我哋仲叫咗其他不同嘅串烧鸡翼🐥超入味!烧到佢皮脆内软咁!好正!不断encore叫咗几次!仲有车厘茄,好鲜甜同埋多春鱼都非常好!餐厅极多优惠🔝晚市每位仲送包汁花菇鲍鱼鹅掌!呢碟𩠌一啲都唔hea,厨师用心制作啲鲍鱼炆到劲入味,鲍汁都超浓郁!佢哋除咗呢啲优惠之外仲会有抽奖!🎰名副其实又食又拎💯小朋友就可以有玩具🧩而大人呢就可以喺抽奖箱度抽啦🎰🎰如果呢你系抽到食物优惠,就可以即刻用,但如果系抽到折扣优惠呢就要下次先啦!佢哋有个超正嘅优惠,如果你抽到呢就可以四个人去一人免费咁下

佢哋除咗呢啲优惠之外仲会有抽奖!🎰名副其实又食又拎💯小朋友就可以有玩具🧩而大人呢就可以喺抽奖箱度抽啦🎰🎰如果呢你系抽到食物优惠,就可以即刻用,但如果系抽到折扣优惠呢就要下次先啦!佢哋有个超正嘅优惠,如果你抽到呢就可以四个人去一人免费咁下次可以用啦!🔥