2017-01-13 203 浏览
上海婆婆每次去親都唔會失望,今次都唔例外,好好服務,而且員工好有禮貌,隨即奉上兩杯熱茶,坐得好舒適,整體而言味道很不錯,坐得亦舒服,而且Vcity容易搵~四川麻婆豆腐($60/1)用豆腐夾著細嫩既肉鬆餡料,豆腐唔會一夾即爛,辣味岩岩好,而味道就比較香口,上面仲鋪左少許蔥花,色香味俱全,送白飯一流雞絲海蜇冷盤($62/1)比較喜歡吃脆的東西味菜,涼拌海蜇皮比較薄,咬勁沒那麼夠。海蜇頭比較厚,更脆、更有嚼感。鎮江小排骨really$62一睇就知道係非常次考功夫既菜,甜味中帶酸,酸甜酸甜好醒胃,排骨夠哂新鮮無雪味而且好夠鑊氣,送白飯非常之正呀。小籠包($36/4粒)小籠包也值得一讚,皮薄湯汁算多,又不會很硬和感覺不油膩,不加醋也很好味道。奶油津白($62/1)白色奶湯襯托白黃色的紹菜,給人很純凈的清新感,津白淋甜,味道適中。整體好味道,小菜也可以嘗試,總體喜歡這間餐廳,下次還會再惠顧!
四川麻婆豆腐($60/1)
雞絲海蜇冷盤($62/1)
鎮江小排骨really$62
小籠包($36/4粒)
奶油津白($62/1)