2018-02-08 53 浏览
今日係閒日去左呢間組長日式放題!佢門口唔同其他放題一樣 但佢勝在有驚喜俾年地。首先,我地就叫左個刺身拼盤,三文魚係我至愛,佢入口即融,好正。而其他既刺身,例如螺片,希靈魚等等全部都好新鮮,好爽口。雖然佢冇煙個啲裝飾,但真係好正!一啲都唔輸蝕!魚肝油大家就聽得多,魚肝壽司我就真係冇食過!今次係第一次,原來佢都係入口即融,有啲似鵝肝。配著隔離既三文魚沙律,出奇地夾!正呀作為一壽司控,我其中一個最鍾意既壽司就係腐皮卷!佢呢個皮好甜,入面有少少醋味,令人有少少開胃既感覺完全唔會話入面係飯而好濟不嬲去親元氣都會嗌三文魚餃既我,黎到有得食硬係叫啦!佢好多魚油,好多嫩既三文魚肉同肉汁,好正!完全係女性恩物,好多骨膠原!本人都係一個海鮮控,所以我就即刻叫咗一個清酒煮蜆肉,佢啲蜆肉好大隻肉汁有多清酒完全融入晒,正食放題點可以唔叫天婦羅,佢呢度嘅天婦羅款式多外脆內軟,炸嗰時亦都唔會炸到黑晒!全部都係金黃色。呢啲就係我都好鍾意嘅小食,有好多唔同款式嘅甜品,仲有我最鍾意嘅鯖魚同埋火灸三文魚壽司! 總括來講,大家如果想試吓身啲嘅日式放題,都可以黎呢間組長日式放題,佢個場好細但係員工都照顧得好好!
今日係閒日去左呢間組長日式放題
佢門口唔同其他放題一樣 但佢勝在有驚喜俾年地。

完全唔會話入面係飯而好濟