2007-07-29 18 浏览
好耐之前已經想去食,睇各人既食評有d好,又有d話唔好,OK!今舖一於信自己!但響court food度食飯,真係要克服d心理障礙!唔係話自己high,而係當你響一處咁大既地方,想用最快既速度去搵位,我真係唔多識.......叫左個霜降牛&肉眼,鐵板雖然無其他人咁熱,但都夠整熟舊牛有凸,建議各位響等食物之前,睇一睇個電視,咁就識得點整塊扒啦!牛肉方面,無其他人話「搵笨呀」、「唔掂呀」呢d句子,可能0係food court度食,要求會稍為降低,再諗下....一個餐100蚊都唔駛,色、香、味都有既話,仲要求d咩呢?如果你問係唔係頂級牛,好juicy?我可以同你講.....唔係羅!但好有新意!佢俾你既感覺好似響stone grill咁,但只係要$9x,都ok呀!唔知去邊度食既話,呢度都係一處幾多既選擇!

唔知去邊度食既話,呢度都係一處幾多既選擇!