2022-09-29
第一次食自動烤串燒,餐廳主打2.5小時放題任食,除咗串燒之外亦有網燒,5位以上仲可以3.5小時任飲任食!✨串燒及網燒放題💰198/位📝店舖分3個時段,7點前離座/9時後入座💰198,正價💰248更會贈送扇貝一隻,4位以上仲送甲羅燒2份!🍽串燒📝每樣叫一串試吓先想encore再叫,都好多選擇,台灣一口腸、紅腸、芝士獅子狗卷、黄金魚蛋呢啲比較飽肚但係bbq都會想叫🤣📝牛肋條、牛西冷、厚切牛舌等等鍾意食牛唔可以錯過,當日嘅精選仲有羊架,自己可以DIY再調味🫶🏻豬頸肉、多春魚、海蝦都有叫好豐富📝3款雞翼,原味/麻辣/奥爾良辣,辣度岩岩好,醃得好入味📝必叫麻辣雞腎,好惹味同有咬口🫶🏻迷你豆卜燒到乾身有驚喜,下次燒嘢食都可以試吓燒🍽網燒 📝熊本一口牛、安格斯牛片,同牛仔骨,要掌握好個火候,豬五花腩肉燒到乾身脆卜卜好正,網燒有我好鍾意嘅蒜茸烤蠔,烤茄子🍆去到中間可以落啲水自己覺得仲好食!厚燒玉子甜甜地燒到微焦🙌🏻🍽炸物📝叫咗炸魷魚圈、炸蠔、雞軟骨、炸蝦餅...可以點泰式辣醬,新鮮炸起可以一開始醫吓肚先因為好快嚟到~🍽飲品📝有自家製飲品包括洛神花山楂茶、涼茶、菊花茶、鳥龍茶、薏米檸檬水,可以無咁熱氣,
✨串燒及網燒放題💰198/位
🍽串燒
📝3款雞翼,原味/麻辣/奥爾良辣,辣度岩岩好,醃得好入味
🍽炸物
🍽飲品
📝有自家製飲品包括洛神花山楂茶、涼茶、菊花茶、鳥龍茶、薏米檸檬水,可以無咁熱氣,亦都有啤酒任飲
🍽甜品
📝有雀巢雪糕,可以燒棉花糖同菠蘿🍍
🍽配菜
📝牛油粟米、雞髀菇、金菇包好哂錫紙好方便,仲有蒜蓉包!
串燒屋
📍觀塘通明街54號地舖
(牛頭角🚇A出口行8分鐘就到)
💫評分: 7.3/10
💬成餐好豐富,自動郁嘅串燒啱哂懶惰既人🤣幾開心嘅體驗,有好多清熱飲品唔驚咁熱氣🫶🏻
🏃🏻️再訪?🄼🄰🅈🄱🄴
#串燒屋 #觀塘美食 #牛頭角美食 #香港美食 #串燒 #followforfollow #foodieblog #instadaily #hkfoodblog #foodiehk # #觀塘 #日式料理 #日本菜 #日本料理 #牛頭角 #串燒店 #放題 #任食 #抵食 #bbq #燒烤 #燒肉 #牛 #推介 #串 #好食 #任食 #羊架 #蠔