2018-08-03 528 浏览
啱啱個星期日同男朋友諗唔到去邊到就突然間醒起灣仔有間人氣咖啡店一直都好想去 就係NINETYS 所以就千里迢迢去灣仔度食 不過因為瞓得好晏關係 其實我哋去到已經係6點但係返個最出名嘅龍蝦benedict egg 係晏晝先有得食 真係唔抵啦 特登千里迢迢來就係想試呢個招牌菜所以就唯有叫其他 不過其他都好有驚喜我哋叫咗個piggy piggy呢個勁好食 呢個burger入面件肉唔會煮到好老 而且個包皮係有煎香過 之後叫咗個黑松露意粉 首先佢個presentation 非常之靚 真係打卡一流 味道方面都十分出色之後食咗個蜜桃配燒雞 又係勁靚 而且密度同埋燒雞好夾 燒雞翼都燒得啱啱好 而旁邊嘅薯蓉都好好味好滑我下次一定會再嚟嘗試呢嗰lobster benedict!!!
啱啱個星期日同男朋友諗唔到去邊到
所以就唯有叫其他 不過其他都好有驚喜