2020-08-08 968 浏览
上一次冇訂位摸門釘,今次訂左位終於都食到😋服務態度好,好殷勤,主動講解折扣優惠。環境都唔錯,座位舒適,d歌好啱聽,唯一係有隻蚊螆飛嚟飛去。食物方面:前菜我哋叫左做緊半價推廣嘅大啡菇串燒同和牛串燒。大啡菇好juicy好夠味,伴碟嘅茄子蓉係一個驚喜。和牛串燒味道都好,但如果可以再juicy d就更好。湯係薯仔洋蔥湯,好夠熱,好濃好飽肚,我哋叫左一碗share,餐廳好細心咁幫我哋分左兩碗嚟上菜👍🏻主菜叫左pork belly同鮑魚XO醬炒fettucine。pork belly好香同夠味,伴碟有薯蓉、紅菜頭、車厘茄,個梅醬好醒胃。鮑魚XO醬炒fettucine,上菜時已聞到好香,望落去個顏色有d似乾炒牛河,個自家製XO醬好足料好多元貝,老公話好食到想買返屋企(老細話遲d可能會有得賣),鮑魚都有4粒,好好味。飲品叫左一杯名叫「柒」嘅特飲,係我鍾意嘅接骨木花加蘋果梳打,都唔錯。總體嚟講唔錯,會encore 😃
上一次冇訂位摸門釘,今次訂左位終於都食到😋

服務態度好,好殷勤,主動講解折扣優惠。

環境都唔錯,座位舒適,d歌好啱聽,唯一係有隻蚊螆飛嚟飛去。

食物方面:

總體嚟講唔錯,會encore 😃