話說上次揸車經過九龍城,見到諾亞半熟蛋糕已經好想試架啦~~~不過果時夜媽媽..都賣得7788,,,所以最後都冇買到!!!!成日都心掛掛架啦~~~今日去開西九龍考試..係到四圍行...比我發現原來西九龍廣場都開左間!!!!!即刻要買返個黎試下啦!!!!(PS..唔知係咪發現得太遲呢~~~)入到去望下個MENU!原來有咁多選擇架!!!!個個樣都好鬼吸引,,,唔知揀邊個好最後呢~~就揀左個原味..半熟蜂蜜蛋糕~~~個姐姐好細心咁問左我幾耐先返到屋企~~~幫我係個蛋糕底加左D乾冰!!!又提我如果想流心GE效果好~~記得食之前25分鐘拎出黎解凍~~~個盒又幾CUTE~~講左咁耐~~終於!!!開餐啦喂!!!!最後我解左凍30分鍾先食~~~食落口~~~芝士味係有GE~~~但又唔係會有好肥膩GE感覺!!!(我最怕膩)仲有好重GE蜂蜜味~~~但又唔會話好甜GE感覺~~~~唔錯GE選擇~~最緊要係佢真係做到流心個效果架我食飽飯先食...我同我媽咪一人食左4分1個.,,,總括泥講呢~~~呢個芝士蛋糕因為有蜂蜜GE味道~~~令到成件事唔會好膩啦~老人家都岩食又因為佢係流心..可以滿足晒我GE好奇心同埋外觀要有
話說上次揸車經過九龍城,
見到諾亞半熟蛋糕已經好想試架啦~~~
不過果時夜媽媽..都賣得7788,,,

所以最後都冇買到!!!!成日都心掛掛架啦~~~
今日去開西九龍考試..係到四圍行...

(PS..唔知係咪發現得太遲呢~~~)
入到去望下個MENU!原來有咁多選擇架!!!!
個個樣都好鬼吸引,,,唔知揀邊個好
最後呢~~就揀左個原味..半熟蜂蜜蛋糕~~~
個姐姐好細心咁問左我幾耐先返到屋企~~~
幫我係個蛋糕底加左D乾冰!!!
又提我如果想流心GE效果好~~
記得食之前25分鐘拎出黎解凍~~~
個盒又幾CUTE~~
最緊要係佢真係做到流心個效果架

我食飽飯先食...我同我媽咪一人食左4分1個.,,,
總括泥講呢~~~
呢個芝士蛋糕因為有蜂蜜GE味道~~~令到成件事唔會好膩啦~
老人家都岩食
又因為佢係流心..可以滿足晒我GE好奇心同埋外觀要有靚GE感覺!!!!
下次會再買
2015-05-12
3 分钟 (外卖自取)