2023-07-08
終於等到📍新界開分店啦🐟騎開牛既我,梗係即刻帶皇太后去食👩👧💚餐廳以𝐓𝐢𝐟𝐟𝐚𝐧𝐲 𝐁𝐥𝐮𝐞為主色系💙大部係卡位座位🛋,坐得夠舒適😌~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ☀️ 姚姚商務午餐 ($168/份) ☀️(供應時間 : 星期一至五11:30 - 16:00 • 星期六/日/公眾假期除外)(跟白飯𝟏碗 • 三色冰粉 • 爆正青瓜檸檬茶).▪特式主菜 [𝟏] 姚姚酸菜魚底有火𝐊𝐞𝐞𝐩住溫度🔥魚片厚薄均勻 • 幾滑身 • 無骨🐟酸湯底配料都落足,泡椒 • 青花椒 • 小辣椒🌶️…聽番店員講酸菜魚既辣度,全面升級左🔥如果唔食得辣既朋友仔,可以揀食蕃茄魚🍅.▪是日滋味小食 (每日指定唔同款式)酸辣藕丁.▪三色冰粉食完濃味野,清一清岩晒。😝.💁🏻♀️另外散嗌▪麻辣香鍋 (鍋底$48) • 另需自選𝟓款或以上配料($38 - $55/款)🥘配料款式有好多選擇 : 素菜🌱 • 葷菜🥩各有十幾款揀左寬薯粉條 ($40) • 田雞 ($55) • 魷魚鬚($50) • 花菜 ($38) • 脆皮肥腸 ($40) • 牛柏葉 ($40)每款配料份量都勁足,特別係豬
騎開牛既我,梗係即刻帶皇太后去食👩👧
💚餐廳以𝐓𝐢𝐟𝐟𝐚𝐧𝐲 𝐁𝐥𝐮𝐞為主色系💙
大部係卡位座位🛋,坐得夠舒適😌
☀️ 姚姚商務午餐 ($168/份) ☀️
(跟白飯𝟏碗 • 三色冰粉 • 爆正青瓜檸檬茶)
▪特式主菜
[𝟏] 姚姚酸菜魚
底有火𝐊𝐞𝐞𝐩住溫度🔥
魚片厚薄均勻 • 幾滑身 • 無骨🐟
酸湯底配料都落足,泡椒 • 青花椒 • 小辣椒🌶️…
聽番店員講酸菜魚既辣度,全面升級左🔥
如果唔食得辣既朋友仔,可以揀食蕃茄魚🍅
▪是日滋味小食 (每日指定唔同款式)
酸辣藕丁
▪三色冰粉
食完濃味野,清一清岩晒。😝
💁🏻♀️另外散嗌
配料款式有好多選擇 : 素菜🌱 • 葷菜🥩各有十幾款
每款配料份量都勁足,特別係豬腸,食極都仲有🐷。寬薯粉條好煙韌,而咁多款入面,我同朋友都覺得田雞最出色,炸到脆卜卜💥
野食都可選擇麻度 • 辣度 • 酸度 • 少油💁🏻♀️
特別位❣️如果平時覺得依類菜式太重口味既朋友仔,仲有少鹽選擇🧂
▪野飲
▫️爆正青瓜檸檬茶 (跟餐)
勁𝐅𝐫𝐞𝐬𝐡,青瓜味較出🥒
▫️新鮮水果烏龍茶(跟餐加配特飲 加+$29)
鮮果款式豐富(西瓜🍉 • 百香果 • 青檸 • 橙🍊 • 菠蘿🍍)
▫️鮮奶紅茶凍($38)
冇珍珠奶茶🧋咁邪惡,又過到口癮。
🔺以上價錢 💁🏻♀️需另加𝟏𝟎% 服務費
🔺用電話📲嘟𝐐𝐑 𝐂𝐨𝐝𝐞落單 ~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•