2024-03-22 143 浏览
朋友記得我又喜歡食素又喜歡貓貓, 太有我心🥰 於是終於大家夾到時間來過短聚, 有貓的食店都有好多, 不過以素食為主比較少有, 依度好切合喜歡食素的😺奴來聚一下, 係長沙灣地鐵A2出口行過去, 地點在一些橫街, 但都容易找到, 店舖裝修簡約舒服, 座位距離唔算好迫👍 可以QR code落單, 我哋叫左一個南瓜竹笙素帶子意大利飯, 麻油雞意大利粉, 炸蟹餅, 素沙爹串加兩杯咖啡, 不過其中一杯咖啡落單時出現失誤, 要找店員協助🤣 食物賣相唔錯👍🤩好精緻😚飯同意粉的味道唔差, 份量都好多, 不過食落口唔係好熱😅 咖啡拉花都好靚, 咖啡杯亦好有品味💓 不過都係唔夠熱🤣 如果全部熱d會更加好, 價錢以西式晚餐都可以接受, 貴唔貴真係睇大家接受程度😅 不過有多只😺😺做下PR陪客人玩一下, 都係一個放工聚舊輕鬆的好地方🥰 如果食物款式增加多d, 又或者搞一下貓貓領養日, 都會更加好😋👍我自己第日都可以再來一下😚😚
2024-03-22