之前我生日,我班朋友話要想試下臭臭鍋!但點知我就病鬼左,搞到冇得食😢今次就同男朋友兩個去試吓!!我終於知點解臭臭鍋叫做臭臭鍋啦🤣🤣🤣🤣到鋪頭,已經好大陣臭臭鍋味,我相信應該係臭豆腐嘅味道😂個陣我哋六點幾去到,個場已經滿左一半,我哋食完走嗰陣時,出面已經有人排隊等緊位。我同男朋友決定一人嗌一個唔同嘅臭臭鍋,我就嗌咗個招牌臭臭鍋,佢就嗌咗個芝士牛奶鍋。餐牌寫得好清楚,入面有啲乜嘢材料。有個位我哋疑惑左好耐,就係個鍋入邊有粉絲,但我哋仲可以配多個粉絲食,嘩,咁咪好飽囉!結果,真係可以配😂我哋一個揀咗粉絲,一個加錢加左個滷肉飯。推介大家加錢食滷肉飯,佢啲滷肉唔會太肥唔會太瘦,而且加埋啲飯一齊食個味啱啱好,又唔會太過油膩。我哋都嗌咗杯嘢飲,我就帶咗個茉香奶綠,少甜左,個味道啱啱好。打住邊爐飲凍野,正🤣個煱黎到嘅時候,已經熱辣辣,等多一陣滾起就可以食🤤基本上所有野都有味,我都冇乜點點到啲豉油。豬紅真係好好食🤤而且佢牛肉份量好多,我真係食唔晒,分咗啲比男朋友。不過我就鍾意芝士牛奶嗰個多啲,好香牛奶同芝士味道,配埋啲粉絲食一流!!同埋佢真係有台灣特色,佢連豬血糕都有😂😂😂不過我就麻麻啦,反而豆腐就正👍

同埋佢真係有台灣特色,佢連豬血糕都有😂😂😂
不過我就麻麻啦,反而豆腐就正👍🏽個臭味就係來自啲豆腐🤣🤣🤣
呢個價錢,份量真係好多,都幾抵食!而且坐得好闊落!唔錯唔錯😁😁