好紧急!好紧急!实在太肚饿啦,要揾一间好食‼️唔系一时三刻会揾到,系App里面,开头谂住求其食‼️但睇到佢地既食物相,非常吸睛,唔洗念就系呢间啦‼️呢度既串烧大新份都岩口味,价钱公道,入面既服务态度都好好添‼️系呢度,就系食自选串烧套餐,可以择各种串烧,好快就可以等食,呢度既速度都好有效率,人手都分配得足够,好快就上枱,三文鱼子海鲜球系我其中一款小食,亦都系我既至爱,个人觉得好好食,上面既三文鱼籽好好食,佢既咸味就可以带动到海鲜球,提升晒成个质素,变得好鲜味,一口就食到💯其后又食过芝士蕃茄鸡肉,用三种材料去整一串串烧,唔会得鸡肉咁单调,成个面都系芝士,加上蕃茄,令到鸡肉都好有水份好多肉汁‼️之后介绍香菇,香菇烧得好食,香菇味一定有,如果觉得唔够味,前面都有调味料,加多啲辣又得,而我都有加到调味料‼️平常食过烧饭团都无呢度咁好食,烧饭既质感好软腍,好新鲜,再食到啖啖既酱油味道,成个烧饭都好好食‼️海老同埋鸡肉紫苏卷都唔差,海老外面好可口,鸡肉紫苏卷都整得好有创意,无即叫即做,烧得刚好,绝对食得过‼️讲烧烤技术,呢度既牛舌烧得刚刚好,唔会抽到干,肉既质量真系好好,再加上烧烤既专业技术,好正‼️就算食到饱,都

就算食到饱,都要食埋京葱鸡,味道十分好,食到最后都系精彩到最后,终于比我揾到一间好食,最后补充返,呢杯绿茶好大杯,应该唔止一人份量,绿茶味好清醇,令人饮到好精神醒脑‼️