一直都好想試, 之前知尖沙咀開左間, 點知d人又話麻麻地,機場個間先係正宗好味, 上個星期6送朋友機, 送完一於來朝聖!!送完機就行過哩, burger king係food count入面, 望住幾個餐, 真係個個都想試咖! 本來想叫"雪"魚burger, 不過叫個陣先俾我見到個promote緊既mushroom cheese burger, 立即轉餐, 下次有機會先試魚burger~ =pburger好好味, 同朋友share, 所以叫店員分開一半, 一拉開,哇~~~ d芝士半溶, 拉長左d芝士絲, 芝士夠又多, 兩塊漢堡扒,牛肉味濃, 啖啖都好滿足, 不過mushroom味就無咩, 加上漢堡扒同芝士太正有d忽略左mushroom, 哈哈薯條, 外脆內軟, 夠熱, 不是粗身, 但也不是麥當勞那些幼得吃一條不夠滋味的那種, 算是不錯, 而且我們一大班人,邊吃邊聊, 聊了很久之後口痕又吃一條, 咦, 也不會軟林林, good~洋蔥圈(加錢): 挺脆, 但沒有洋蔥的感覺, 像吃炸圈。炸雞柳(朋友加錢): 吃了一塊, 一句話已經可以了: 哇, 比洋蔥圈好吃很多~水準真的不錯, 份量不少, 兩
一直都好想試, 之前知尖沙咀開左間, 點知d人又話麻麻地,

下次有機會先試魚burger~ =p

有d忽略左mushroom, 哈哈

薯條, 外脆內軟, 夠熱, 不是粗身, 但也不是麥當勞那些
幼得吃一條不夠滋味的那種, 算是不錯, 而且我們一大班人,

洋蔥圈(加錢): 挺脆, 但沒有洋蔥的感覺, 像吃炸圈。

炸雞柳(朋友加錢): 吃了一塊,
一句話已經可以了: 哇, 比洋蔥圈好吃很多~

水準真的不錯, 份量不少, 兩個女孩吃一個餐比較好,
聽說burger king的水準其實下降了, 不過這是我頭一次吃,
所以那話是真是假便不得而知了, 但下降了,
仍有這水準也真算很好了。
大家一起開餐!
mushroom cheese burger