2021-07-20 1317 浏览
今日帶咗朋友同老公去咗食呢間係海港城出名嘅日本菜,我哋上網本身睇到啲食評已經覺得好吸引,所以我哋一早打電話去預約午餐時段,一去到服務員已經留咗枱俾我哋,之後去到餐廳見到餐牌我地已經流哂口水🤤所以就即刻叫左三個王牌海鮮丼飯,是型號好人提醒我哋原來午餐係包湯同前菜。湯就係有麵豉湯,而前菜會係有薯仔沙律,之後就到我哋主菜出場,海鮮丼飯,,入面包括左有新鮮蝦,三文魚多款魚類刺身,果然無令我地失望,我極力推介呢款系因為連海膽都真是好好味😋一d都五腥,拍得住日本果種既味道,去五到日本都有種日本既感覺。所以如果想試但又五想咁貴,午餐食絕對系無得頂,不過我地都決定下次想試埋佢地既晚餐~~