2015-07-28 747 浏览
星期日兔女要返工, 多谢兔仔陪左一个早上, 完成工作后就去左群记, 因为兔仔钟意食猪手嘛~去到门口谂住要等好耐, 点知一眼关七既兔女见到尾处有半张吉台, 点解无人埋去既?! 唔理咁多, 食野至紧要!阿姐话猪手要等半个钟先有, 唔紧要, 叫住其他野食住等~炸卷 - 上台时个样有D恐怖, 咬一啖, 里面好似系免治牛肉咁样, 但比较干, 外层腐皮炸过火, 有D硬~净牛丸(大) - 四个字, 爽口弹牙, 好食!牛腩河(小) - 牛腩系半肥瘦, 好淋好入味, 加埋辣椒酱好好食, 但如果辣椒酱再辣一D会更好~最后系猪手米(小) - 又唔记得影相! 以前兔女系唔食猪手既, 跟得兔仔多, 宜家开始接受左! 兔女试左一件, 好好彩系完全无骨既, 猪手好淋, 入口胶住既感觉好得意!

阿姐话猪手要等半个钟先有, 唔紧要, 叫住其他野食住等~

净牛丸(大) - 四个字, 爽口弹牙, 好食!
2015-07-26