2022-09-14 20 浏览
本小姐又細都鍾意食辣,可能自細屋企人影響。早排人生第一次出糧,帶埋媽媽去食銅鑼灣嘅麻辣風雲🌞請MaMa食飯絕對唔使就住就住,因為好食又抵食🌼前菜我哋食咗涼拌萵筍($58),當中紅辣椒及蒜泥都好出色,係夏日菜式首選。我同媽媽都好鍾意食年糕,所以點咗老乾媽炒年糕($98)老乾媽我個人覺得味道是夠了的,辣椒經大火爆炒,口口香脆,加上迷人洋蔥及麻香花椒揉合的撲鼻香氣,特別美味。年糕煙煙韌韌好有口感🌟平時我哋都好少食內臟,不過見到呢碟乾煸肥腸($118)賣相唔錯可以嘗試吓🌝炒了滿滿一大盤辣椒🌶️肥腸嘅口感都幾好,肉質幾彈呀!水煮魚($268)一上菜都見到幾大碟,加入薑、葱、蒜、花椒粒、辣椒粉及乾紅辣椒中小火煸炒,魚塊又出味💯🇨🇳MaMa都Happy🤭下次出Bonus又嚟過

MaMa都Happy🤭下次出Bonus又嚟過